3 thoughts on “Feedback på demo-format”

  1. Tar för mycket tid i anspråk att titta på videoklipp. Ett klassiskt välskrivet blogginlägg är bättre och går fortare att konsumera.

    1. Ligger något i det, men planen är att klippen ska ingå i ett större format där även små guider kommer finnas med i textformat. Tanken är inte “snabbkonsumtion” utan en pedagogisk förklaring och lite mer underhållning.

  2. Underligt att ingen annan gjort det tidigare förstår jag inte, detta förklarar enkelt så nästan alla kan förstå innebörden med det hela utan att behöva vara djup på alla olika delar, säker till och med säljare på vissa håll 😛 . bild/video säger mer än ord. Samt om det skulle bli vissa förändringar så slipper man bli ännu mer förvirrad när något står statiskt i en text som inte längre är uppdaterad.

    Det som jag skulle kunna tänka på är att spela in filmen utan kommentator för att kunna redigera video delen snabbare vissa delar och ljudspår med kommentator separat till det man gör i efterhand istället , då kan man få ner tiden på videon iaf, men vem säger att snabbare och kortare är bättre 😉 ? och sedan kanske något avslut med reklam till fler videos , typ som de flesta kanaler på youtube har 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *