[SWE] TechDays 2010 – Onsdag

Efter en låååång natts sömn var det dags att vakna till liv och försöka få i sig lite frukost innan keynoten. Jag och Robert var ju självklart tvungna att göra om vår presentation kvällen innan så att vi verkligen har koll på vem som säger vad och när… Plockade på mig frallor, fruktsallad och yoghurt men det blev bara en halv fralla och en kopp kaffe till frukost ändå.

När vi riggat upp våra datorer och fått nät så vår Azure-demo skulle fungera så körde vi en publikvärmning innan det var dags. Det såg ut som att det skulle bli hyfsat lite folk men det blev ganska mycket till sist. Verkade som att besökarna var trötta efter en kväll på Ritz. Vi körde vår quiz, grymt imponerande att två av de tävlande kunde 10+ decimaler av pi och satte primtalen dessutom. När lokalen sedan var äpple-säkrad med hjälp av silvertejp så släppte vi upp Kristina och Janne på scenen.

Nervositeten hade släppt efter värmningen så det var mest en fråga om att vänta på vår tur efter det. Tack vare Louise alla dryruns så hade vi koll på vem som skulle säga vad och när dessutom så det gick faktiskt väldigt bra måste jag säga. När vi var klara så bad vi Liselotte komma upp på scenen och överlämnade blommor till henne som ett tack dels för att hon är mamma till TechDays och dels som ett tack för det förtroende jag och Robert fick som talare på keynoten.

Tack till grabbarna på DPS, Liselotte, Louise, Per, Kristina och alla andra som gjorde TechDays 2010 möjligt!

[album id=13 template=extend]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *