SWE: IT Pro Evangelist till Microsoft Sverige

Med ljus och lykta söker Microsoft i Sverige en ny IT Pro Evangelist då den nuvarande rör på sig och får nya arbetsuppgifter. Du kanske är intresserad eller känner någon som är? För att kvalificera sig bör man kunna lite om allt möjligt rent tekniskt: virtualisering, infrastruktur, windows, sql, exchange osv. Och sen känna till lite om hur IT-branschen fungerar i smått och stort, lite koll på Open Source-rörelsen (och de vanliga för/emot-argumenten törs jag påstå då). Varför Windows är bättre/sämre än Linux/Mac osv osv. Plattformskriget fortsätter.

Du / den du känner bör även vara road av att stå på scen och hålla föredrag, social och utåtriktad, punktlig, framåt, initiativrik och allt annat som står i platsannonser.

Notera också att det här INTE är en platsannons, men om du är intresserad av att jobba på Microsoft kan du maila till Johan Lindfors (a) microsoft (punkt) com så kan han förklara lite mer. Ja, du vet ju hur en mailadress fungerar så jag tänker inte förklara syntaxen närmare. (Om ditt mail studsar är du inte kvalificerad…)

Ha en strålande torsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *