[SWE] TechDays 2010 – Tisdag

Efter en trevlig kväll igår där vi hann med Stallyktan, TechDays bar på Örebro Slott och sedan stängde Bishops Arms (vilket en måndagkväll inte var överdrivet sent) så sov jag som en prins sedan. Jag och Robert hann med två dryruns igår av vår keynote så man var lite mör. Uppenbarligen tyckte min kropp att vi skulle softa lite så jag försov mig efter att ha snoozat lite för länge. Hann dock med frukost, packa alla mina saker och i tid till keynoten. Såg halva innan jag begav mig på jakt efter min lokal för att hinna rigga upp allting. När man bygger kluster går det ju åt lite maskiner, så jag hade tre laptops, en switch, nätverkskablar, grenuttag, mus, extern hårddisk, videokamera och stillbildskamera i väskan. Fördelen med den packningen är att jag nu har en snygg högeraxel.

Keynoten var grym, hann med både Per (VD på Microsoft) och Christer (Utvecklingspoolen). Mycket bra observationer och vinklingar. Direkt efter keynoten var det dags för min session. Uppskattar det till ca 150 personer som kom för att lyssna. Efter ungefär 40 minuters dragning så hann vi med en mycket bra frågestund där vi avhandlade allt från iSCSI till licensmodeller och varför man ska välja Hyper-V Server 2008 R2 framför Windows Server 2008 R2.

Efter lunch körde jag och Robert vår tredje dryrun, intervjuade våra branschkollegor för att vara förberedda inför onsdagmorgonen.

Nu är det några sessioner kvar på dagen, sen är det fest på Conventum och efterfesten går av stapeln på Ritz. Med tanke på morgondagen lär jag inte bli så sen 😉

Uppdaterat album
[album id=13 template=extend]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *