[SWE] Pre-Conf på TechDays 2010 i Örebro

[ENGLISH]

TechDays in Sweden starts tomorrow – The next days articles will unfortunately be in Swedish.

[/ENGLISH]

Efter att ha lämnat flickvännen på jobbet och avnjutit en frukost på Mellqvists på Rörstrandsgatan tillsammans med Björn Axell från Advisec så rullade vi mot Örebro. Första stoppet var en låååång bilkö vid Frösunda där vi plockade upp Robert Folkesson från Microsoft. Folkesson spenderade hela bilfärden med att koda och kompilera i baksätet medans jag och Axell diskuterade hur tidigt på en bilfärd man kan stanna för att köpa en ny dricka och göra sig av med den gamla.

När vi väl kört förbi Örebro, sett Kumla och kört tillbaka till Örebro checkade vi in på hotellet som praktiskt nog ligger vägg i vägg med Conventum. Eva Fors anlände sekunden efter oss och tutade hejvilt. En kort promenad senare kollade vi in stora scenen i kongresshallen, mötte upp vår producent Louise och träffade Liselotte från Microsoft.

Efter PPT-förberedelser och två genomkörningar känns livet lite lättare, men det blir nog talarkort i alla fall så man har koll på läget. Två olika dragningar på samma ämne, men det kanske blir en överraskning på onsdag!

Lite bilder:

[album id=13 template=extend]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *