Microsoft TechDays

TechDays
2 dagar, över 50 experter och 70 sessioner! För första gången i Sverige: Microsoft TechDays- årets teknikevenemang.

Microsoft TechDays 2009 är det största evenemanget arrangerat av Microsoft i Sverige för dig som är IT-chef, tekniker eller utvecklare. Den 17-18 mars har du möjlighet att träffa utländska och svenska experter.

Två dagar med 70 sessioner av de vassaste experterna som talar om infrastruktur, systemutveckling, applikationsplattformar, processer och metodik och visar hur du kan maximera nyttan av dina IT-lösningar. På TechDays lanserar vi för första gången i Sverige Microsoft Online Services för företag, som är en del av Microsofts Software plus Services erbjudande. Det är även startskottet för förberedelsearbetet inför Windows 7 och Windows Server 2008 R2. I The 48h Show får du se konsulterna från det fiktiva företaget TechKnights migrera ett företags ad hoc-byggda miljö till en standardiserad framtidssäker plattform med moderna kundanpassade applikationer − i realtid! Du får även möjlighet att byta erfarenheter och nätverka med experter, talare och kollegor.

Anmäl dig senast den 31 december och få boka-tidigt-rabatt! Anmäl dig här!

Mer information här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *